https://pauliinakanninen.com/wp-content/uploads/2021/02/dark-green-300.jpg

Suunnitteluprojekti voi pitää sisällään:

  • Pohjapiirros
  • Valaistussuunnitelma
  • Pintamateriaalisuunnitelma
  • Huonekortit
  • Kalustesuunnitelma
  • 3D-mallinnus
  • Tilasuunnitelma
  • Värisuunnitelma

Teen sisustus- ja tilasuunnittelua yksityisasiakkaille sekä yrityksille. Minulle on tärkeää suunnitella hyvinvointia edistäviä, asiakkaan näköisiä ja luovia tiloja. Unohtamatta kuitenkaan käytännöllisyyttä. Kyseessä voi olla vaikka 2 tunnin konsultaatiokäynti kotiin tai toimitilasuunnitelma isommalle yritykselle.

Miten suunnitteluprojekti etenee?

Suunnittelu aloitetaan maksuttomalla tarjouskäynnillä. Tämän aikana tutustun suunniteltavaan tilaan ja käymme yhdessä läpi projektin laajuudeen, toiveenne sekä aikataulun. Käynnin jälkeen lähetän teille tarjouksen. Tarjouksen hyväksyttyänne aloitan suunnittelutyön.

Suunnitteluprojekti sisältää asiakaskäynnit ja välipalaverin jossa pääsette näkemään tulevaa suunnitelmaa sekä voimme vielä tehdä tarvittaessa muutoksia joiden avulla pääsemme toivottuun lopputulokseen.

Projektin laajuudesta riippuen toteutetaan joko kevyt suunnitelma, joka voi pitää sisällään esimerkiksi kalusteiden päivityksen tai pintavärisuunnitelman. Toteutan myös kokonaisvaltaisia sisustussuunnitelmia jotka sisältävät muun muassa tarvittavat piirrokset, huonekortit joihin määritellään tarkasti esimerkiksi kalusteet ja niiden hankintapaikat, valaistussuunnitelman, materiaalit sekä teen yleensä myös 3D-visualisointi kuvat.

Kun suunnitteluvaihe on valmis saatte itsellenne tarkat dokumentit suunnittelun toteutusta varten.

Jokainen suunnitteluprojekti on erilainen ja näiden sisältö ja hinta vaihtelee tapauskohtaisesti. Sovitaan yhdessä teidän tarpeisiinne sopiva paketti!

Varaa maksuton tarjouskäynti

Suunnittelupalvelut

Täsmäisku johonkin tilan ongelmakohtaan. Konsultaatiokäynti on kevyt suunnittelutapaaminen jonka aikana käymme yhdessä läpi asiakkaan tilan tarpeita ja yritämme keksiä sopivia ratkaisuja esimerkiksi uusien värien ja kalusteiden keinoin. Konsultaatiokäynti kestää noin 2 tuntia ja ei sisällä jälkikäteen toimitettavia dokumentteja. Konsultaatiokäyntiä nopeuttaa etukäteen lähetetyt kuvat ja pohjapiirrokset.

Hinta 250 € (sis. ALV 24 %) + kilometrikorvaus.

Konsultaatiokäynti voidaan toteuttaa myös etänä videoyhteyden avulla. Ota yhteyttä niin sovitaan teille sopiva aika konsultaatiokäynnille! Konsultaatiokäynti voidaan suorittaa myös sisustus- tai kalusteliikkeessä.

Kaipaako kotisi uudistusta? Teen sekä kokonaisvaltaisia sisustussuunnitelmia että huonekohtaisia kevyempiä suunnitelmia. Koti on paikka jossa levätään, vietetään aikaa perheen kanssa ja kodissa korostuu toimiva arki. Suunnittelukohteena voi olla esimerkiksi keittiö, kylpyhuone tai vaikkapa rintamamiestalon sisustussuunnitelma remontin yhteydessä!

Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä teille sopiva sisustussuunnitelmapaketti!

Esimerkki hinnasto:

Paketti pinnat ja värit (130m²): ~ 1 000 € (sis. ALV 24 %)
Paketti kokonaisvaltainen makuuhuone: ~ 550 € (sis. ALV 24 %)
Paketti kokonaisvaltainen omakotitalo (130m²): ~ 3 250 € (sis. ALV 24 %)
Paketti keittiö: ~ 1 300 € (sis. ALV 24 %)
Paketti WC/kylpyhuone/sauna: ~ 1 100 € (sis. ALV 24 %)

Ympäröivä tila vaikuttaa meihin jokaiseen. Oli kyseessä sitten asiakas tai työntekijä. Tilalla on vaikutusta ostokäyttäytymiseen, työntekijöiden hyvinvointiin sekä työtehokkuuteen. Hyvin suunnitellut tilat vahvistavat yrityksen imagoa ja houkuttelevat asiakkaita sekä työntekijöitä.

Olen ollut mukana suunnitelemassa monia työympäristöjä ja toimistoja, kirjastoja, messuosastoja sekä erilaisia virkistäytymis- ja taukotiloja.

Jokainen tila ja sen käyttötarkoitus on yksilöllinen. Otathan yhteyttä niin katsotaan teille sopiva tilasuunnitelmapaketti.

Kiinnostuitko suunnittelu palveluista?