3D-palvelut

3D-visualisoinnit auttavat niin suunnittelijaa kuin asiakasta hahmottamaan tilaa
ja käytettäviä materiaaleja paremmin.

Käytän suunnitteluni tukena 3D-visualisointeja ja teen niitä myös markkinointikäyttöön sekä tarjoan tätä palveluna myös muille suunnittelijoille.

3D-mallinnuksien avulla voin esittää erilaisia versioita suunniteltavasta tilasta.

Yksityiset

3D visualisointi olohuoneesta

Suunnitelmien tueksi

Sisällytän 3D-mallinnukset aina isompiin sisustussuunnitelmiin. Mallinnetut ja visualisoidut tilat auttavat sinua hahmottamaan kotisi tulevaa suunnitelmaa ja ne helpottavat niin suunnittelijaa kuin asiakasta päätösten teossa. Pääset näkemään  muutokset ja suunnitelmat ennen kuin remontti tai rakentaminen  on edes alkanut.  Suunniteltava kohde 3D-mallinnetaan pohjakuvien ja mittakäyntien avulla. Tämän jälkeen suunnittelutyö pystytään toteuttamaan 3D-ympäristössä. 

Rakentajat

3D-palvelut rakentajille

Asuntoja pitäisi saada jo myyntiin, mutta kiinteistöstä on vasta perustukset valmiina – mikä avuksi? Ei hätää, sillä 3D-palveluideni avulla ennakkomarkkinointi onnistuu. Minun kauttani saat lisäksi pohjapiirrokset myyntiä varten. Teen pyydettäessä lisäksi suurikokoiset kuvat esimerkiksi printti ja ulkomainontaa varten.

Laadukkaat 3D-visualisoinnit ovat suunnittelijana yksi vahvuuksistani. Mallinnetut tilat auttavat asiakkaita näkemään miltä tulevat tilat tulevat näyttämään. Mallinnuksen avulla pystymme kokeilemaan myös erilaisia materiaalivalintoja.

Kauttani saat myös sisustussuunnittelupalvelut.

Suunnittelijat

3D-palvelut suunnittelijoille

Olen ollut mukana lukuisissa projekteissa muiden suunnittelijoiden tukena. Tarvitsetko apua 3D-mallinnusten tekemisessä tai kaipaatko esitystesi tueksi viimeisteltyjä 3D-visualisointikuvia? Visualisointikuvat onnistuvat myös muiden suunnittelijoiden tekemistä 3D-malleista. Kanssani on helppo työskennellä ja autan mielelläni myös muita suunnittelijoita. Työskentelen sekä yksityiskotien että julkisten tilojen parissa, ja olen mallintanut niin 1,000m² toimistoja kuin hotellitiloja.

Onko sinulla jokin tila jonka 3D-mallintamisessa voisin auttaa?

Joko olet tutustunut muihin palveluihini?

Sisustussuunnittelu

Stailaus

Lavastus ja rekvisiitta

Tilaunelmista totta!

Ota yhteyttä niin sovitaan maksuton tarjouskäynti.

© 2023 Design Pauliina Kanninen