https://pauliinakanninen.com/wp-content/uploads/2021/02/dark-green-300.jpg

3D-visualisoinnit auttavat niin suunnittelijaa kuin asiakasta hahmottamaan tilaa ja käytettäviä materiaaleja paremmin. Käytän suunnitteluni tukena 3D-visualisointeja ja teen niitä myös markkinointikäyttöön sekä tarjoan tätä palveluna myös muille suunnittelijoille.

3D-palvelut

Sisällytän kevyen 3D-mallinnuksen aina isompiin suunnitelmiin. Suunniteltava kohde 3D-mallinnetaan pohjakuvien ja mittakäyntien avulla. Tämän jälkeen suunnittelutyö pystytään toteuttamaan 3D-ympäristössä. Tämä auttaa minua suunnitelman teossa ja asiakasta tulevan tilan hahmoittamisessa.

Onko sinulla jokin tila josta haluat 3D-mallinnuksen? Ota rohkeasti yhteyttä! Olen mielelläni apunasi!

3D-visualisointeja käytetään markkinoinnissa (jos vaikka kyseinen asunto ei ole vielä fyysisesti valmis) ja myös sisustussuunnittelun tukena hahmottamaan materiaalien toimivuutta. Materiaalien ja sävyjen reagointi tilassa oleviin valoihin erottuu selkeämmin. Muutoksia voidaan tehdä melko ketterästi eri pintojen suhteen mikä mahdollistaa esimerkiksi rajatun tilan variaatiot eri materiaaleilla. Näin voimme auttaa asiakasta tekemään päätöksen esimerkiksi eri laattojen välillä.

Teen visualisointikuvia myös muiden mallintamista 3D-malleista. Ota yhteyttä jos haluat viimeistellympiä kuvia esityksien tueksi tai markkinointiin.

Visualisointikuvien lisäksi 3D-mallista voidaan toteuttaa myös videoita. Video on erinomainen valinta varsinkin uudiskohteen myynnissä. Videoesittely-linkin voi lisätä helposti myynti-ilmoituksiin. Video toimii esimerkiksi messuilla hyvänä katseenherättäjänä ja uudiskohteiden rakentajille tilan hahmottamisessa. Teen videoita erillisinä tilauksina tai sisustussuunnitelman kokonaisuuden osana.

Ota yhteyttä niin katsotaan minkälainen video sopisi teidän kohteeseen.

Onko sinulla uudet toimitilat tai koti vielä rakenteilla? Sisustussuunnittelun lisäksi, tai erillisenä palveluna, tarjoan mahdollisuutta kävellä tulevissa tiloissa ja tutustua suunnitelmaan etukäteen. VR, eli virtuaalinen todellisuus, mahdollistaa tämän! Toteutustapoja on monia: 3D-mallia voidaan pyöritellä älypuhelimella ja jopa kävellä/lentää mallinnetun tilan sisällä. VR-lasien avulla kokemus mallinnetusta tilasta on vieläkin näyttävämpi!

VR on erilainen ja näyttävä tapa esittää kohde. Näkemällä tilat VR:n kautta hahmotat kokonaisuuden paremmin sekä se on loistava markkinointitapa. Ota yhteyttä mikäli VR-toteutukset kiinnostavat!

Kiinnostuitko 3D-visualisoinneista?