Sisustussuunnittelu

Teen tila- ja sisustussuunnittelua yksityisasiakkaille sekä yrityksille.

Oli suunnittelutarpeesi iso tai pieni, autan sinua mielelläni.

Kyseessä voi olla vaikka 2h konsultaatiokäynti kotiin tai toimitilasuunnittelu isommalle yritykselle.

Alla esimerkkejä tarjoamistani palveluista.

Kuinka suunnitteluprosessi etenee?

1. Ota yhteyttä

Kutsu minut maksuttomalle tarjouskäynnille. Yhteystietoni löytyvät täältä! Käynnin aikana tutustun kohteeseen sekä käymme läpi toiveenne sekä suunnittelutarpeenne.

2. Tarjous

Lähetän teille tarjouksen mahdollisimman pian. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen aloitan suunnittelutyöt.

3. Suunnitelma

Suunnittelu pääsee alkamaan ja tulen luoksenne mittakäynnille. Olemme tiiviisti yhteydessä suunnitteluprojektin ajan. Halutessanne voin hoitaa puolestanne myös eri toimijoiden kilpailutukset.

4. Välipalaveri

Katsomme yhdessä onko projektin suunta oikea. Pystymme pitämään välipalaverin myös etänä tai vaikka kalusteliikkeessä.

5. Valmis suunnitelma

Viimeisessä palaverissa käymme läpi valmiin suunnitelman ja tämän jälkeen lähetän suunnitelman sekä muut tarvittavat tiedostot sähköpostiinne. 

Teen sisustus- ja tilasuunnittelua myös ”avaimet käteen” -periaatteella.

Tällöin olen apunasi tarjouspyyntöjen teossa ja tuotteiden tilauksissa
aina tyynyjen pöyhintään ja verhojen kiinnitykseen asti.

Tämä on loistava valinta silloin kun arkesi kaipaa helppoutta,
sekä esimerkiksi isoihin toimitilasuunnitelmiin.

Mitä sisustussuunnittelu maksaa? Sisustussuunnittelun tuntihintani on 75€/h
ja kilometrikorvaus Jyväskylän alueen ulkopuolelle on 0,60€/km.

Kodit ja vapaa-ajan asunnot

Koti on paikka jossa levätään, vietetään aikaa perheen kanssa ja
kodissa korostuu toimiva arki.

Suunnittelukohteena voi olla esimerkiksi keittiö, kylpyhuone tai
vaikkapa rintamamiestalon kokonaisvaltainen sisustussuunnitelma remontin yhteydessä!

Materiaali moodboard

2h konsultaatio

Sisustuskonsultaatio auttaa sinua erityisesti silloin kun kaipaat apua pienemmissä sisustuspulmissa. Kahden tunnin konsultaation aikana ennättää käymään läpi moniakin erilaisia osa-alueita, kuten tilojen toiminnallisuus, pohjapiirrokset, valaistus, kalusteet tai värimaailma. Konsultaatiokäynti on kevyt suunnittelutapaaminen, jonka aikana saat tukea ja neuvoja ammattilaiselta sekä mahdollisia uusia ideoita! Konsultaatiokäynti kestää noin 2 tuntia ja se ei sisällä jälkikäteen toimitettavia dokumentteja. Halutessasi voimme kuitenkin jatkaa yhteistyötä laajemmalla sisustussuunnitelmalla. Konsultaatiokäyntiä nopeuttaa etukäteen lähetetyt kuvat ja pohjapiirrokset.

Matkat sisältyvät hintaan Jyväskylän alueella. Konsultaatio luonnistuu hyvin myös etäyhteyksien avulla minne tahansa!

Hinta: 250€ sis. alv 24%

Valaistussuunnittelu

Valon tärkeys korostuu Suomessa erityisesti pimeänä vuodenaikana joka kestää meillä useita kuukausia. Riittävä ja oikeanlainen valaistus vaikuttaa huomattavasti hyvinvointiimme ja jaksamiseemme. Valo tuo myös turvaa niin sisä- kuin ulkotiloissa ja on tukena arjen tilanteissa. Muunneltava valaistus tuo lisäksi värit ja sisustuksen kauniimmin esiin sekä antaa käyttäjälleen erilaisia valaistustilanteita.

Teen kokonaisvaltaisia valaistussuunnitelmia jotka pitävät sisällään: sisätilojen kiinteiden valaisinten tyypittelyt, valopisteiden sijoittelut pohjapiirrokseen, ideakuvat halutusta tunnelmasta sekä tarvittaessa myös ulkovalaisimet ja sisätilojen irtovalaisimet.

Hinta: alkaen 500€ sis. alv 24%

Tämä palvelu sopii hyvin yhteen esimerkiksi kiintokaluste-, pintamateriaali- ja värisuunnitelman kanssa.

Keittiösuunnittelu

Suunnittelijana otan huomioon keittiön kokonaisuutena ja tarkastelen halutessanne kotinne arkkitehtuuria sekä olemassa olevia kalusteita ja kodin muuta värimaailmaa. Suunnittelen esimerkiksi myös keittiön seinien sävyt, sekä tilaan sopivat valaisimet.

Keittiösuunnitelma pitää sisällään:

Materiaalivalinnat, keittiön kiinteät valaisimet, kodinkone ja lisätarvikevalinnat, havainne ja mittakuvat, 3D-mallinnukset sekä mahdolliset tilamuutokset. Teen tarvittaessa myös tarjouspyyntökyselyt kalusteliikkeisiin sekä projektin hallinnan. 

Hinta: alkaen 590€ sis. alv 24%

Pintamateriaali- ja värisuunnittelu

Pintamateriaali- ja värisuunnittelu on minulle erityisen mieluisaa puuhaa. Suunnittelijana minulla on laaja tuntemus erilaisista materiaaleista sekä laattojen, tapettien ja värien parissa työskentely on minulle luontevaa ja helppoa. Minulla on myös hyvä värisilmä sekä osaan suunnitella monipuolisesti erilaisia kokonaisuuksia. Suunnittelu lähtee liikkeelle aina asiakkaan toiveista. 

Pintamateriaali- ja värisuunnitelma pitää sisällään:

Lattiamateriaalit, seinävärisuunnittelun, listat, kattomateriaalit, ovisuunnittelun, mittakuvat ja ohjeistukset rakentajille (esim. laattakaavio) sekä 3D-mallinnukset ja visualisointikuvat.

Hinta esimerkki 110m² omakotitaloon: 1,800€ sis. alv 24%

Tämä palvelu sopii hyvin yhteen kiintokalustesuunnitelman kanssa.

3D visualisointi olohuoneesta

Kiintokalustesuunnittelu

Ammattimainen kiintokalustesuunnittelu on tärkeätä toimivien kodintoimintojen saamiseksi eli arjen helpottamiseksi. Suunnittelija näkee monesti tilat eri silmin ja huomaa asioita eri tavalla.Teen yhteistyötä erilaisten kiintokalustefirmojen kanssa ja joissakin ratkaisuissa käännyn mielelläni puuseppien puoleen. Kiintokalusteisiin on ihana suunnitella ajattomuuden lisäksi myös persoonallisia ratkaisuja ja talon tunnelmaan sekä asiakkaiden mieltymyksiin sopivia ratkaisuja. 

Kiintokalustesuunnitelma sisältää: 

Materiaalivalinnat, mittakuvat, 3D mallinnus ja visualisointikuvat, moodboardit, mittakäynnit sekä muut asiakaskäynnit ja palaverit sekä teen tarvittaessa myös tarjouspyyntökyselyt.

Hinta: alkaen 900€ sis. alv 24%

Tämä palvelu sopii hyvin yhteen esimerkiksi pintamateriaali- ja värisuunnitelman kanssa.

Tekstiili- ja irtokalustesuunnittelu

Onko aika päivittää vanhoja kalusteita tai tekeekö mieli vaihtaa kaikki kodin verhot? Uuteen kotiin muuttaessa voi olla tarve vaihtaa kalusteet ja tekstiilit kokonaan uusiin.  Aina ei ole kuitenkaan tarve päivittää ihan kaikkea ja otan suunnittelussani aina huomioon myös asiakkaan olemassa olevat kalusteet ja tekstiilit. 

Suunnittelemme tilaasi ja budjettiisi sopivat kalusteet oli kyse sitten olohuoneen sohvaryhmästä, verhoista tai lastenhuoneen kalustuksesta.

Tekstiili- ja irtokalustesuunnitelma pitää sisällään: 

Huonekortit joihin on määritelty huonekohtaiset tekstiilit, verhot, irtokalusteet ja matot. Suunnitelmasta selviää myös tuotteiden hinnat, mitat, hankintapaikat ja verhojen kiinnitysratkaisut. Suunnitelmaan sisältyy myös moodboardit halutusta tunnelmasta, pohjapiirrokset kalusteiden sijoittelusta sekä 3D-mallinnukset ja visualisointikuvat. Autan valitsemaan halutessanne myös piensisusteet sekä tiloihin sopivat viherkasvit. Teen myös mielelläni tarjouspyynnöt verhoratkaisuista.

Hinta esimerkki 110m² omakotitaloon: 1,500€ sis. alv 24% 

3d mallinnettu aula

Kylpyhuoneen ja saunan suunnittelu

Kylpyhuoneissa suunnittelun lähtökohtana voi olla esimerkiksi toiminnallisuuden parantaminen tai sitten unelmien spa-tila kylpyammeineen!

Kylpyhuoneen ja saunan sisustussuunnitelma sisältää: 

Kylpyhuoneen tilamuutokset, kiintokalustesuunnittelun, pintamateriaalisuunnittelun, valaistussuunnittelun, saunan suunnittelun, vesikalusteet sekä muut tarvikkeet, mittapiirrokset, 3D-mallinnuksen sekä visualisointikuvat ja ohjeistukset rakentajille. 

Hinta: alkaen 980€ sis. alv 24%

Uudiskohteen kokonaisvaltainen sisustussuunnitelma

Isoja kohteita rakentaessa suunnittelijasta on suurta apua kokonaisuuden hahmottamisessa. Ammattitaitoisen suunnittelijan avulla säästätte rahaa ja aikaa sekä vältytte virhehankinnoilta. Tekemäni 3D-visualisointikuvat ovat auttaneet asiakkaitani näkemään lopputuloksen ennen kuin edes ensimmäinen seinä on pystyssä. Suunnittelija kannattaa pyytää avuksi mahdollisimman varhaisessa vaiheessa – ota yhteyttä siis matalalla kynnyksellä hyvissä ajoin!

Kokonaisvaltainen sisustussuunnitelma pitää sisällään:

Pintamateriaalisuunnittelun, värisuunnittelun, keittiösuunnittelun, kiintokalustesuunnittelun, valaistussuunnittelun, kylpyhuonesuunnittelun, irtokalustesuunnittelun tekstiilisuunnittelun, 3D-visualisointikuvat ja mallinnukset, mittakuvat, huonekortit, moodboardit, tapaamiset sekä ohjeistukset rakentajille.

Hinta: alkaen 3,900€ sis. alv 24%

Pauliina Kanninen tekemässä sisustussuunnitelmaa

Jokainen suunnittelukohde on erilainen,
joten ota yhteyttä niin sovitaan juuri sinun tarpeisiisi
sopiva suunnittelupaketti!

Yritykset ja julkiset tilat

Ympäröivä tila vaikuttaa meihin jokaiseen, oli kyseessä sitten asiakas tai työntekijä.

Tilalla on vaikutusta ostokäyttäytymiseen, työntekijöiden hyvinvointiin sekä työtehokkuuteen.

Hyvin suunnitellut tilat vahvistavat yrityksen imagoa ja houkuttelevat uusia asiakkaita.

Crazy Town Jyväskylän neuvotteluhuone ruska

Toimistot ja työympäristöt

Minulla on kokemusta erilaisten työympäristöjen ja toimistojen suunnittelusta. Olen tutkinut paljon esimerkiksi monitilatoimistoja työhyvinvoinnin ja luovuuden näkökulmasta. Hyvin suunnitellut ja luovat tilat parantavat työntekijöiden hyvinvointia ja jaksamista sekä parantavat työtehokkuutta. Näyttävät ja yrityksen imagoon sopivat tilat houkuttelevat myös asiakkaita! Luovuuden ruokkiminen saa lisäksi aikaan innovaatioita. Toimitilasuunnittelu lähtee aina liikkeelle asiakkaiden ja käyttäjien toiveista sekä tarpeista. Minulle on tärkeätä suunnitella tiloja joissa voidaan hyvin. Tukeeko teidän työympäristönne työnteon jaksamista?

Ota yhteyttä niin sovitaan maksuton tarjouskäynti!

Myymäläsuunnittelu

Myymäläsuunnittelun avulla saamme yrityksesi palvelut, tuotteet sekä imagon paremmin ymmärrettäväksi. Suunnittelun avulla parannamme asiakkaiden ostohalua ja saamme vahvistettua liiketoimintasi kannattavuutta.

Myymäläsuunnittelussa tärkeitä osa-alueita ovat asiakaskierto, esillepanot, opasteet, valaistus sekä esimerkiksi elämyksellisyys ja mieleenpainuvuus. Autan sinua myös yrityksesi näyteikkunan suunnittelussa sekä toimin tukenasi halutessasi koko suunnitteluprosessin ajan, aina esillepanojen luonteihin asti. Voin auttaa myös kokonaisen konseptin luonnissa sekä minulta löytyy laaja kumppaniverkosto jota voimme hyödyntää. Minulla on aitoa halua auttaa muita yrittäjiä!

Nostetaanko teidänkin myyntinne uudelle tasolle? Varaa maksuton tarjouskäynti.

Kassa vaatemyymälässä

Ennakkomarkkinointi

Asuntoja pitäisi saada jo myyntiin, mutta kiinteistöstä on vasta perustukset valmiina – mikä avuksi? Ei hätää, sillä 3D-palveluideni avulla ennakkomarkkinointi onnistuu. Minun kauttani saat lisäksi pohjapiirrokset myyntiä varten. Teen pyydettäessä lisäksi suurikokoiset kuvat esimerkiksi printti ja ulkomainontaa varten.

Laadukkaat 3D-visualisoinnit ovat suunnittelijana yksi vahvuuksistani. Mallinnetut tilat auttavat asiakkaita näkemään miltä tulevat tilat tulevat näyttämään. Mallinnuksen avulla pystymme kokeilemaan myös erilaisia materiaalivalintoja.

Messuosastot

Autan sinua ja yritystäsi mielelläni silloin kun on edessä messut eikä omia ideoita suunnitteluun löydy. Monipuolisen ammatillisen taustani ansiosta pystyn tarjoamaan teille luoviakin ratkaisuja joiden avulla yrityksenne, tuotteenne ja palvelunne tulevat huomatuiksi.

Suunnittelun apuna käytän mielelläni 3D kuvia jotka auttavat teitä hahmottamaan paremmin lopputulosta. Suunnitelma voi sisältää mitta- ja havainnekuvien lisäksi materiaalien ja kalusteiden valintoja, valaistusten määrittelyä sekä  maalisävyjen valintaa. Suunnittelen osaston layoutin sekä tarvittaessa myös mittakalusteet ja uniikit ratkaisut. Olen ollut suunnittelemassa messuosastoja häämessuille, teknologiamessuille sekä muihin tapahtumiin ja tempauksiin.

Messuosastot

Olen ollut suunnittelemassa myös
kirjastoja, asuntoloita ja mm. tiloja hoivapalveluille.
Minulla on kokemusta lisäksi oppiympäristöjen suunnittelusta.

Ammattitaitoisena suunnittelijana minulla on
hyvä tuntemus julkisiin tiloihin soveltuvista materiaaleista
sekä kalusteratkaisuista.

Jokainen yritys ja julkinen tila on erilainen,
joten ota yhteyttä niin sovitaan juuri teidän yrityksenne tarpeisiin
sopiva suunnittelupaketti!

Joko olet tutustunut muihin palveluihini?

3D-palvelut

Stailaus

Lavastus ja rekvisiitta

Tilaunelmista totta!

Ota yhteyttä niin sovitaan maksuton tarjouskäynti.

© 2023 Design Pauliina Kanninen