Rivitaloasunnon kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen remontti

Asiakkaat toivoivat kotinsa kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen päivittämistä nykyaikaan. Vanhat materiaalit ja toimimattomat säilytys-ja tilaratkaisut eivät palvelleet suuren perheen arkea.

Suunnittelin asiakkaalle toimivamman tilaratkaisun vaihtamalla saunan sisäänkäynnin keskelle, sekä kiinteän seinän tilalle lasiseinän. Tilamuutos sekä uusi valaistus avarsivat tilaa ja mahdollistivat myös toisen suihkun asentamisen vastakkaiselle seinälle. Kiinteät ja liikuteltavat lasiseinät rajaavat toisessa päädyssä olevan WC-alueen omakseen. Vaaleat materiaalit ja mustat yksityiskohdat tuovat tiloihin arjen luksusta ja spa-henkeä.

Kodinhoitohuoneen kiintokalusteet suunniteltiin palvelemaan paremmin asiakkaan tarpeita. Saimme myös piilotettua talotekniikkaa kaappien sisälle, minkä ansiosta kodinhoitohuoneen ulkoasu on selkeämpi ja esteettisempi.

Tilaunelmista totta!

Ota yhteyttä niin sovitaan maksuton tarjouskäynti.

© 2023 Design Pauliina Kanninen